Klientu stāsti Darba tabele Ražošana Мazumtirdzniecība

Instrumentarium Optika virzās uz vienkāršāku un efektīvāku darba laika kontroli

Instrumentarium logo

Vairums cilvēku pazīst spodros un patīkamos Instrumentarium optikas veikalus (43 Igaunijā),bet tikai daži zina, ka Instrumentarium izgatavo arī brilles.

Produktu un darba kvalitāte vienmēr ir bijusi Instrumentaarium prioritāšu galvgalī, bet ar prioritātēm radās problēmas. Uzņēmums kādu laiku izmantoja uz magnētiskās kartes balstītu darba laika uzskaites sistēmu, bet tas bija spiests paļauties arī uz daudzām Excel tabulām, lai veiktu faktiskos aprēķinus.

“Mēs gluži vienkārši nesaņemam pietiekami daudz datu no mūsu vecās sistēmas,” stāsta Intrumentaarium Optika Personāla vadītāja Katrina Peets, un turpina ar smaidu: “Šķita, ka tās magnētisko karšu ierīces vienmēr bija sliktā omā un negribēja ar mums sadarboties, liekot mums ļoti daudz laika pavadīt ar Excel. Bet tad mēs atklājām Begin un uzreiz saņēmām pareizo attieksmi”.

Intrumentaarium nodarbina vairāk par 200 darbiniekiem saskaņā ar grafiku, plus administrācijas personāls, tādejādi caurskatāma darba laika uzskate un ar Excel pavadītā laika samazināšana bija svarīga prioritāte. Tā kā Katrīnai jau bija ievērojama pieredze ar personālvadības programmnodrošinājuma (HRMS) risinājumiem, viņai bija ļoti skaidrs priekšstats par to, kas uzņēmumam ir vajadzīgs. Diemžēl vairums risinājumu gluži vienkārši nespēja sniegt vajadzīgo funkcionalitāti par pieņemamu cenu.

Bet tad viņi izmēģināja Begin, kas ļāva elastīgi veikt darba laika kontroli no dažādiem piekļuves punktiem, tai skaitā, no ražotnes grīdā un birojā uzstādītiem biometriskiem skeneriem. Šis vienkāršais aparāts nozīmēja, ka Instrumentaarium atrisināja visu sava darba laika kontroles problēmu, vienlaikus ievērojami paaugstinot algu aprēķinu efektivitāti.

“Šī sistēma ir ļoti labi caurskatāma un sniedz mums pilnīgu pārskatu reāllaikā par visiem mūsu departamentiem un veikaliem,” saka Katrīna.

Skaidra komunikācija un viegla lietojamība

“Es patiešām augsti vērtēju faktu, ka Begin ir gatavs ar mums strādāt, atrast mūsu uzņēmējdarbības vajadzībām vislabāko risinājumu, un ātri piedāvā idejas. Tagad mēs esam daudz labākā formā, lai, pateicoties daudzveidīgajiem sistēmas ziņojumiem, pārvaldītu mūsu darbaspēka plānošanu. Un mūsu vadītāji tērē ievērojami mazāk laika, lai veiktu administratīvas darbības, jo, pateicoties izcilajam grafiku plānošanas modulim, manuāla ievade ir minimāla. Mums tā patiešām pietrūka citos risinājumos,” paskaidro Katrina Peets.

Mūsu darba laika uzskaites tabeļu izcilības eksperts Kerttu uzskata: “Sadarboties ar Instrumentaarium Optika ir patiess prieks. Viņi ir dinamisks ražošanas un pakalpojumu uzņēmums, kas velta savu uzmanību gan saviem darbiniekam, gan klientiem. Patiešām ir žēl, ka viņiem vajadzēja tērēt tik daudz laika ar Excel un vecām, neefektīvām magnētiskajām kartēm. Bet tagad mēs esam šeit, lai sniegtu viņiem atbalstu.”