būvniecība klientu-stāsti ražošana

I2 Factory izmanto Begin, lai atbalstītu savu starptautisko komandu, ieviešot elastīgu mobilā laika uzskaiti

I2, SIA ir lielisks modernas, efektīvas ražošanas piemērs: tie apvieno ultramodernas tehnoloģijas ar lieliskām darbinieku prasmēm, lai izveidotu dažus no labākajiem un energoefektīvākajiem logiem, durvīm un citām ēku sastāvdaļām Ziemeļeiropā. Papildus modernajai ražošanas līnijai viņi arī ļoti lepojas ar savu komandu:

“Mūsu darbinieki ir liela mūsu misijas un panākumu sastāvdaļa. Mēs darām visu iespējamo, lai viņus apmācītu un motivētu, lai viņi būtu labākie biznesā. Tas ir ļoti svarīgi, jo daudzi no viņiem ceļo pa Eiropu, lai palīdzētu mūsu produktu uzstādīšanā un pavadītu laiku kopā ar klientiem. Skaidro I2 personāla un finanšu vadītāja Inga Slokenberga.

Tomēr, biznesam augot, I2, SIA sāka saskatīt ļoti reālu vajadzību pēc efektīvāka darbinieku laika uzskaites veida. Tomēr izaicinājums bija diezgan grūts: I2, SIA vajadzēja izsekot laiku rūpnīcā, kā arī ārpus tās vairākās valstīs. Darbinieks pirmdien varētu strādāt Latvijā, pēc tam trešdien doties uz Zviedriju un atgriezties, apstājoties Igaunijā.

“Mēs pilnībā uzticamies saviem darbiniekiem, taču no analīzes viedokļa mums bija īsts izaicinājums izdomāt dažādiem projektiem pavadīto laiku. Mēs arī negribējām saviem darbiniekiem uzspiest vairāk administratīvo uzdevumu nekā nepieciešams. Mēs esam izskatījuši vairākas laika pārvaldības sistēmas, taču tās bija vai nu neadekvātas, vai ļoti dārgas. Mobilās un klātienes laika reģistrācijas kombinācija, kā arī ļoti caurspīdīgs ieguldījums projektā bija divi galvenie iemesli, kāpēc izvēlējāmies Begin.

“Man personīgi patīk strādāt ar moderniem ražošanas uzņēmumiem. Viņi lieliski izskaidro, kas viņiem nepieciešams, un izturas pret mūsu programmatūru tāpat kā pret jebkuru citu rīku savā inventārā — ar cieņu un rūpību. Komentē Begin reģionālais vadītājs Vladimirs. “Inga ļoti ātri iemācījās lietot sistēmu un pēc laika reģistrēšanas termināļa uzstādīšanas viņu rūpnīcā I2 izmantoja Begin kā profesionāļus”.

Mūsdienu pasaulē darbinieku darba laika uzskaiti un analīzi var veikt ātri un efektīvi, kas ir ļoti svarīgi, jo jūs nevēlaties tērēt laiku laika skaitīšanai.