Elektroniskā darba laika uzskaites mobilā lietotne palīdz Latvijas ceļu būvniekiem

Baltijas būvuzņēmumi saskaras ar jauniem izaicinājumiem, ko rada jauni tiesību akti, kas paredz stingrāku darbinieku darba laika uzskati. Vairāki simti Igaunijas celtniecības uzņēmumu jau izmanto Begin un mēs esam priecīgi, ka esam palīdzējuši mūsu pirmajam Latvijas klientam.

CI Grupa ir projektēšanas, inženierijas un celtniecības uzņēmumu grupa, kas galvenokārt projektē inovatīvus infrastruktūras risinājumus un uzrauga to būvniecību. Grupas mērķis ir “sniegt kvalitatīvus un konkurētspējīgus pakalpojumus valsts, pašvaldības un privātajā sektorā Latvijā un Igaunijā”. Grupas pakalpojumi neietver tikai ceļu un tiltu būvniecību, jo uzņēmumam ir unikāla reģionāla kompetence un pieredze stadionu projektēšanā.

Kad mēs jautājām CI Grupas Personāldaļas vadītājai Ilzei Ragovskai-Bērziņai par izaicinājumiem, ko radīja Begin ieviešana, viņa norādīja: “Mūsu lielākais izaicinājums bija pārmaiņas. Lai gan strādājam ar lielisku un profesionālu komandu, sākotnēji viņi pretojās idejai par jaunu, elektronisku darba laika uzskaites sistēmu. Bija jūtama negatīva attieksme, taču to bija iespējams pārvarēt ar komunikācijas palīdzību. Neņemot vērā sākotnējo reakciju, jaunās sistēmas ieviešana noritēja bez aizķeršanās. Tas galvenokārt saistīts ar faktu, ka Begin lietošana ir ļoti vienkārša un ērta. Šeit noteikti darbojas “Mazāk ir vairāk” princips.”

CI Grupas inženieri un būvuzraugi bieži atrodas ceļā, pārvietojoties starp objektiem un pārliecinoties, ka viss norit saskaņā ar grafiku. Tas ir tieši tāds uzdevums, kura risināšanai tika radīta Begin mobilā darba laika uzskaites lietotne ar GPS atbalstu.

Mūsu pašu darba laika uzskaites tabeļu eksperts Martins piebilst: “Mūsu sadarbība noritēja ļoti gludi, jo Ilze bija informēta par mūsu stiprajām pusē un faktu, ka mēs strādājam ciešā sadarbībā ar Ceļu administrāciju, izstrādājot ērtus rīku ceļu būvniekiem. Tobrīd Begin ir pieejams tikai igauņu, krievu un angļu valodā, taču tā nebija problēma. Pašlaik Begin ir pieejams arī latviešu valodā.”

Vai vēlaties uzzināt, cik vienkārši un ērti lietojams ir Begin? Reģistrējieties izmēģinājumam jau šodien!